Witam kupiłem Koncówke oto ona: http://allegro.pl/nowa-ce...1748693709.html I nie wiem jak ja zamontować w moim golfie Nie znam sie na tym zabardzo może doradzicie jak to zrobić
Gdzie jest napisane, że pasuje do Twojego silnika ? Więc sporo zabawy przed Tobą, żeby to pospawa, a przedwszytkim powiesić. Wtedy będzię jak Honda.
Popatrz na grafike, masz 1400 cm3, więc Twoj wydech to tłumiki nr. 1, muszisz tak zakombinować, zeby polączyć tłumik środkowy z Twoim nowym tłumikiem, zauważ też, że tłumiki mają mocowania pod gumy, które znajdują się pod podwoziem.
Co do spawania kwasówki, musisz mieć odpowiednią elektrodę.
_________________ Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~ MK3
Wiem, odkopię stary temat, ale po co robić bałagan i zakładać nowe? Mam pytanie, chcę delikatnie poprawić dźwięk mojego silnika/wydechu, nie mówię o zrobieniu z niego Subaru lub nie wiadomo czego, chcę po prostu aby delikatnie mruczał. Mam nadzieję, że ktoś zrozumie o co mi chodzi, mam wersję 1.8 75KM a Kat nie jest wycięty, i pytanie czy wymiana samej końcówki tłumika coś da? czy wymienić od razu cały tłumik?