Silnik: 1.9 TDI AHU 66kw
Wysłany: 2008-08-15, 15:38 wydech TDI
Może to troszke głupie pytanko ale tak sie zastanawiam czy kojażycie czy do TDI też istniejom jakieś fajne wydechy bo mam ochote na jakiś delikatny sporting ale nie bardzo wiem jaki i czy wogule to ma sens
w dieslu nie bedziesz miał basowego pomruku nawet ze sportowym tłumikiem. jak chcesz słyszeć ładny pomruk to wywal koncowy wydech a zamiast niego poprowadz sama rurę do tyłu.ja przez jakiś czas jeżdziłem bez koncowego wydechu i tez mi sie to podobało i nawet kminiłem aby zrobic boczny wydech ale w czasie jazdy zauważyłem ze spaliny zawiewa mi do srodka auta jak sa szyby pootwierane i powiem ci ze sadzy sie tyle nawdychałem ze stwierdziłem ze to głupi pomysł. kolezanka tu z forum Łaksiak ma chyba koncowy tłumik spoert i wcale nie buczy. w dieslu nie ma takiego wydalania spalin jak w benzynie.
w dieslu nie bedziesz miał basowego pomruku nawet ze sportowym tłumikiem. jak chcesz słyszeć ładny pomruk to wywal koncowy wydech a zamiast niego poprowadz sama rurę do tyłu.ja przez jakiś czas jeżdziłem bez koncowego wydechu i tez mi sie to podobało i nawet kminiłem aby zrobic boczny wydech ale w czasie jazdy zauważyłem ze spaliny zawiewa mi do srodka auta jak sa szyby pootwierane i powiem ci ze sadzy sie tyle nawdychałem ze stwierdziłem ze to głupi pomysł. kolezanka tu z forum Łaksiak ma chyba koncowy tłumik spoert i wcale nie buczy. w dieslu nie ma takiego wydalania spalin jak w benzynie.
szkoda ze sam do tego nie dochodzisz tylko kopiujesz czyjeś wypowiedzi - chłopinko...
fajnie jest pisac tylko trudno pomyslec co napisac.... akuret to co napisałes to moje słowa,moj problem opisałem i spostrzeżenia.... a ty chyba tylko potrafisz zrobic kopiuj wklej
Silnik: AHF+ Pomógł: 36 razy Wiek: 23 Dołączył: 07 Sty 2008 Posty: 1197 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2008-08-15, 18:45
piotr0488 wystarczylo dac link do tego tematu co wypowiadal sie w nim SotoM a nie kopiowac jego wypowiedz ten temat zamykam a kolejne wypowiedzi piszcie juz w istniejacym temacie http://www.golf3.pl/topic...90ps-vt7849.htm