przypasowalby do mojego 1.6? niby jest napisane ze nie ale:P czesto ludzie pisza rozne rzeczy a zycie swoje ile by trzebabylo kombinowac;p bo ja niestety mam juz dosc mojego i ostattnimi czasy wolalbym sluchac muzyki niz tego pomruku
_________________ Cały czas ludzie sprzedają się tanio, nie przyglądają się twarzom, tylko ubraniom..
z tego co widze jest to tlumik do silniczkow benzynowych powyzej 101km i do wszystkich diesli...
mam pytanie co stanie sie jak zaloze taki tlumik do 1.6 75 km bedzie zamulony czy cos takiego ? Widze ze kolega wwegary tez ma 1,6 75km
Zastanawia mnie tez, jak bedzie sie zachowywal się golf 1.6 ale 75km z takim tlumikiem
No i prosze o wypowiedz kogos kto juz zakladal taki do siebie albo wie cos o tym
Napewno jej nie zamuli. Kolega ma Golfa 1.6 75 PS i znudził mu się ryk a'la Mugen i postanowił taki wspawać. Wszystko jest ok. Jeździ tak ponad rok i nic się nie dzieje. Dynamika taka sama, spalanie takie samo. Nic się nie zmieniło. Jak go już kupicie to proponuję jego polerkę, wtedy wypasiście się prezentuje. Pozdrawiam
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
No wlasnie przymierzam sie do kupna dwururki i jest taki problem ze wlasnie trzeba dospawac do niej czesc dolotu od starego bo ta nowa od diesli jest za krótka... a ja mam ta rure pordzerwiałą i nie wiem czy dostane taka w sklepie ? ?
Silnik: 1.9TDI 1Z Pomógł: 41 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 1068 Skąd: Bielsko-Biała / Katowice
Wysłany: 2009-05-22, 16:51
K@mil, dobry tlumikarz dospawa brakujaca rurke do tlumika
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0