Witam..
Dzis z głupoty wlazłem pod mojego goferka i tu zonk.
końcowy tłumik wypadł z 2'giej gumy [ tej od strony silnika ^ ]
i opiera się na nadwoziu .. [ jeżeli wypadł, nie powinien wisieć.? ]
i takie małe pytanie .. Gumy śa mocowane na 2 Śruby [8 - "13" ]
one maja nakrętki w bagażniku, czy są prosto do nadwozia ? [ jeżeli do nadwozia to dziwnym cudem przy odkręcaniu śruby do polowy wyrwałem coś i się obkreca ;s ]
Da się ten tłumik bez odkręcania gumy tam wcisnąć .. [ bez odkręcania całego wydechu ^ ]
Proszę o jakieś rady
one maja nakrętki w bagażniku, czy są prosto do nadwozia ?
Do nadwozia.
MTi napisał/a:
Da się ten tłumik bez odkręcania gumy tam wcisnąć .. [ bez odkręcania całego wydechu ^ ]
Spróbuj zdjąć sobie z drugiej gumy i dopiero wsadzić w tamtą i tą końcową. Ale powiem Ci szczerze że to dziwne aby tłumik wypadł z gumy. Może masz nieoryginalne mocowania na tłumiku?
dziwne .. zmieniałem poduszki pod silnikiem i spadł z lewarka możne od tego?.
albo w coś wychaczylem ? nie wiem naprawdę. tylko zauważyłem ze coś pukało głośniej ... myślałem ze pucha poszła a tu tłumik o nadwozie ....
wiec ukręciłem jakoś drania.. . [ na szczęście tylko 1, 2 nie dotykałem .. jakoś sie utrzyma... ale dziwne, cale auto ani śladu rdzy... i ukrecilo by sie? ( polowa śruby się wykręciła i nagle... zaczęło się obracać )
Ok, spróbuje. Dzięki!
Dziwie sie dlatego ze szla do polowy gladko i nagle cyk. ; )
Aaaa tam .
Druga Trzyma .
Jutro wolne, wskakuje pod gofra i ... ;D
[ Dodano: 2011-10-29, 22:29 ]
Wkońcu zrobione.
Odziwo ... musialem jakoś dziwnie w cos przychaczyc... cały wydech mialem przestawione. ale linka pod ostatnia puche zablokowana o slupek i autem powoli do przodu. Juz Jest Ok
Mam pytanie Wiem ze Puch Spawarką nie zabardzo, ale rury mozna?
Mam 2 male dziurki i chcial bym je jakos zalać.