Wysłany: 2011-01-29, 10:22 tlumik koncowy tdi w 1.8
Witam;) czy taki wlasnie tlumik dwururka z tdi da sie wsadzic do 1.8 benzyny? Planuje wsadzic do swojego golfika wlasnie taka koncowke do tego ladnie spolerowac:) Efekt moze byc ok:) czekam na opinie;)
Heh:) zadalem pytanie do kogos kto ma na ten temat cos do powiedzenia:) na forum malo na ten temat wiec czekam cierpliwie moze komus uda sie mi pomoc;) pozdrawiam
Silnik: W komorze :P Pomógł: 2 razy Dołączył: 10 Maj 2010 Posty: 183 Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2011-01-29, 20:14
white71 napisał/a:
Heh:) zadalem pytanie do kogos kto ma na ten temat cos do powiedzenia:) na forum malo na ten temat wiec czekam cierpliwie moze komus uda sie mi pomoc;) pozdrawiam
haha mało na ten temat Jak dobrze zobaczysz to większość nas montuje tdi-ka do swoich autek...Najprostsza droga to idziemy do sklepu z częściami i mówimy interesuje mnie to i to a on patrzy w katalogu czy podejdzie...to tak na przyszłość
Silnik: W komorze :P Pomógł: 2 razy Dołączył: 10 Maj 2010 Posty: 183 Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2011-02-03, 23:00
Aż dziwne zakładaliśmy u Marnego mk3 i nie było problemów a także w 3 pozostałych golfach....może od innego silnika dwu rurkę wsadzaliście....My np z TDI co jest tym samym co SDI