Rozsypał mi sie katalizator, więc go wyrzuciłem i połączyłem wydech tymczasowo zwykłą rurką. Co dalej zrobić?? Wstawić katalizator,czy strumienicę?? Co sądzicie o tym wynalazku ?strumienica
Raczej zastąpić czymś katalizator, żeby na przeglądzie nie było problemów, a jeśli mam przy okazji zwiększyć trochę moment i moc to czemu nie. Kumpel miał to w MK2 1,8 i twierdzi, że to osiągów nie poprawia, ale przynajmniej nie buczy.
jesli chodzi o osiagi to sama strumienica Ci nic nie da przynajmniej ta za 50zl bez calego ukaldu przelotowego to nie ma tego efektu... a jesli chodzi o zastapienie katalizatora to jest to duzo tansze przedsiewziecie no i mozna kupic strumienice wygladem przypominajaca kata ale schody zaczynaja sie kiedy robia Ci pomiar spalin nie wiem jak to wyglada na przegladach ze strumienica w kazdym badz razie moi znajomi jakos sobie radza ja ostanio bylem na rpzegladzie i mnie zjbe... koles o glupia zarowke od postoju darl morde jak jakis {cenzura} ale co zrobic hehe zapytam znajomego jak to wykombionwal na rpzegladzie i Ci napisze
[ Dodano: 2008-01-14, 23:12 ]
musisz miec jakiegos znajomego najlepiej na takiej stacji wtedy Cie przepuszcza inaczej moga CI nie podbic po pomiarze spalin niestety takze decyzja nalezy do Ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum