dostalem w prezencie sportowy tlumik niededykowany do golfa III, jest gladki i watpie czy przyspawa sie do niego haki.
czy mozna kupic specjalna obejme zeby go powiesic za fabryczne wieszaki??
czy macie jakis inny patent. z gory dziekuje za pomoc
strzeliniasty, dokładnie to samo miał kolega założył srodkowy tłumik i problem znikł. Ciekawy jestem jak to nowe Twoje cacko brzmi. A Juz zupełnie nie mogę sie doczekać jak założę mojego REMUSA 2 rurki po 102 mm.
Kaldur, jak da rade to zrobie filmik ale przyznam ze przy 3tys obrotow na 5biegu jakad 110km/h w srodku masakra przez to kupilem wieksza skrzynie basowa
strzeliniasty, no to dałeś mi teraz do myślenia. Wczoraj 2 godziny usuwałem brudy z mojego Remusa. Kupiłem go od kogoś kto miał go założonego chyba na Dieslu jakim. Jednak cały jest w bardzo ładnym stanie. Po wyczyszczeniu i wypolerowaniu pięknie sie prezentuje. Muszę tylko odrestaurować orginalne malowanie częsciowe tłumika na czarno farbą na temperature. Wsumie to nie mogę doczekać się założenia i efektu jaki będzie słyszalny.