Mam taki problem po swapie z 1.8 ABS siedzi u mnie silnik 1.8 16v KR z golfa mk2. Układ wydechowy mam serujny z ABS i teraz niewiem czy jest ok bo z tego co mi wiadomi KR ma większą średnice rur, chodzi mi o to żeby nie przytykać silnika wiadomo walka o kazdego konika . pomysł mam taki żeby załozyć kompleny układ z abf wywalić kata a na koniec dać tłumik od vr6 co o tym myślicie?
nie nie na przelotach to ja się juz dosyć nalatałem wole posłuchac jak silnik chodzi niż wydech , auto używam na codzień i na dłuższa mete było to za bardzo uciążliwe jak dla mnie gadałem z paroma osobami i wyszło na to że cała seria z ABF minus katalizator będzie najlepsza
tak dokładnie z tym że tył też dam z abf bo z tego co widze wygląda tak samo jak w vr6 chyba że jestem w błedzie ma ktoś moze jakies foto jak wygląda ori ostatni od vr a abf bo widziałem juz dużo róznych