Witam! Spalił mi się tłumik, więc przyszedł czas na kupno nowego. Co polecacie za ok 200 zł? Oczywiście chodzi mi o tłumik z końcówką. Zależy mi na fajnym basiku i zeby nie było za głośno...
Silnik: One Four ;) Pomógł: 10 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 698 Skąd: Katowice / Siedlce
Wysłany: 2009-03-08, 09:44
jarekddz, prędzej dedykowany polecam. Ja mam ultera na postoju cichutko buczy ale jak juz jestemw ruchu to w aucie nieźle drży i wyje, więc takie za 200 zł nie polecam
ja mam podobna sytuacje do DrSzpila, na postoju siedzac w aucie w oglole nie slychac nic czasami mnie to az denerwuje... jak sie go kreci to tez jeszcze nie jest tak zle ale jak sie jedzie w trase gdzies dalej i smiga non toper ze 160 to juz to buczenie daje we znaki hehe ale i tak nie zmaienie tego tlumika na zaedn inny
Jeżeli chcesz mieć wygląd i fajną akustykę to polecam Ultera. Malony są też nie drogie. A jak chcesz hardcore bas to polecam WM Sport czyli popularny a'la Mugen. Bez wkładki dosłownie uszy rozwala, a z wkładką ma zajefajny basik. Kumpel ma to miałem okazję posłuchać
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!