Generalnie nie jest z tym aż tak dużo roboty. Musisz zdjąć tłumik, odciąć stare końcówki i przyspawać na ich miejsce nowe Mi się osobiście ten pomysł nie podoba... Ja bym zostawił oryginalne. Jak nie masz wprawy w spawaniu na 97,5% przyspawasz krzywo Robiłem coś podobnego tylko w mk2 i nie na chromowanych końcówkach tylko na ori GTI. Nie wyszło mi (wbiłem się w te 97,5% ) i w rezultacie byłem zmuszony zrobić jedną. Sry za ot
Chrom i tak będziesz miał czarny na końcu więc przemyśl czy warto
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2011-03-27, 15:43
ssn napisał/a:
Generalnie nie jest z tym aż tak dużo roboty. Musisz zdjąć tłumik, odciąć stare końcówki i przyspawać na ich miejsce nowe Mi się osobiście ten pomysł nie podoba... Ja bym zostawił oryginalne. Jak nie masz wprawy w spawaniu na 97,5% przyspawasz krzywo Robiłem coś podobnego tylko w mk2 i nie na chromowanych końcówkach tylko na ori GTI. Nie wyszło mi (wbiłem się w te 97,5% ) i w rezultacie byłem zmuszony zrobić jedną. Sry za ot
Chrom i tak będziesz miał czarny na końcu więc przemyśl czy warto
w tym momencie z polerki na lustro została rdza więc może być tylko lepiej chyba że kupię sobie nowy tłumik jakiś.
generalnie mogę zlecić robotę komuś kto umie spawać. bardziej chodzi mi o to by zobaczyć jak to wygląda u kogoś kto już coś takiego ma.
chyba w benzynie nie będzie się brudzić na czarno końcówka?
W benzynie zostaje taki ciemno żółty nalot, ale to chyba bardziej przez temperaturę tłumika i zanieczyszczenia z zewnątrz. Tak czy inaczej takie końcówki nie są w moim guście