Witam i o poradę pytam
Czy taka końcówka będzie pasować do mk3? Mam taką brzydka trochę przyrdzewiałą rurę wydechową i chciałem założyć jakaś ładna końcówkę. Myślałem o wymianie tłumika na jakiś z lekkim basem ale z powodu braku funduszy zostałem przy seryjnym na razie... Cena tej końcówki jest bardzo atrakcyjna i wygląd też mi sie podoba tylko czy będzie dobra? Chodzi mi o to czy nie będzie się opierać na zderzaku i czy będzie pasować? Poniżej zdjęcie auta i końcówki:
Czekam na więcej opinii... Za dyfuzor nie mam zamiaru płacić... Chce prostą końcówkę, tania i ładną bo wiosną tłumik będzie inny także nie opłaca się wydawać 8 dych teraz jak za kilka miesięcy wyrzucę ja... Wydawało mi się że owalne pasują do golfa, na forum kiedyś czytałem że tylko owal lub podwójna...
Silnik: 1,6 ABU pb+lpg Pomógł: 78 razy Wiek: 28 Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 1798 Skąd: TJE, Wodzisław
Wysłany: 2008-11-08, 22:52
Cytat:
Allwall, ty masz okragla , a to zabardzo niepasuje, bynajmniej ja tak uwazam
no to jest nas dwóch
gluszek napisał/a:
na forum kiedyś czytałem że tylko owal lub podwójna...
to chyba moje słowa...tyle że ta owalna o którą pytasz to pusta w środku...ja kupiłem owalną z siatką i do tego trochę podgiętą bo nie ma nic gorszego jak końcówka opada w dół jak by miała odpaść i odstaje od zderzaka - dałem 36 zł i jestem zadowlony, na mniejszych obrotach to nawet fajnie pyrta ...niestety nie mam fotki ale to coś takiego http://moto.allegro.pl/it...zeroka_dtm.html