Silnik: 1,9 DTI Pomógł: 23 razy Wiek: 23 Dołączył: 14 Mar 2008 Posty: 1106 Skąd: Sokołów Podlaski
Wysłany: 2009-02-07, 12:09
ja stanowczo polecam ten http://www.allegro.pl/ite...ska_gratis.html fajnie wyglada na samochodzie fajnie brzmi jak dlamnie w sam raz zapraszam domnie to go sobie zobaczysz na fotkach jak wygląda
Leito, podaliscie ten sam link,Adek19, bardzo Ci wystaje ten tlumik i czy srednio uposledzony maualnie czlowiek da sobie rade samodzielnie zamontowac cos takiego?
Silnik: pracuje jak złoto Pomógł: 144 razy Wiek: 30 Dołączył: 22 Lip 2007 Posty: 4012 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-02-10, 09:07 Re: jaki sportowy wydech do 1.8 (75) zeby wygladal i brzmia
ENZO_89 napisał/a:
jaki sportowy wydech do 1.8 (75) zeby wygladal i brzmial
do tego pewnie na mocy chesz zyskać...?? to zmień wałek rozrzadu na wałek od 90konnego. troszeczkę jest inne fazy rozrządu. tym własnie sie róznia te silniki 1,8 75 a 90KM... układ korbowotłokowy wszystko jest to samo....
Wlasnie co powiecie o tym tlumiku w golfie?? mam zamiar taki kupic bo slyszalem ze nadaje taki rasowy dzwiek aucie.. Nie ma buczec,warczec czy cos jeszcze innego... ma mruczec Nadaje sie Mugen??
a'la Mugen fajnie mruczy dopóki nie wyjmiemy wkładki wyciszającej która jest w standardzie z tłumikiem. A jak zdejmiemy wkładkę to jest hardcore. Czyli konkretny bas. Ja osobiście polecam
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!