Wymieniłem tłumik środkowy, ponieważ stary zrobił się dziurawy ryczało autko na całe miasto
Przed wymianą, nie zauważyłem żeby jakoś dymiło się w rurki, a teraz... jak stoję, to roche leci z tej rury, nie wiem czy to tak ma być... co myślicie?
Ja też tak myślę że powinien się trochę przepalić. Ale istotne też jaki ma kolor ten dym i czym czuć. Bo to różnie bywa, a tego co mam na myśli nie życzę. Ale to tylko dmuchanie na zimne
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
dym jest biały i czuć lekko beznynką. A tłumik nie jest nowy, choć wygląda naprawdę ok. Kupiłem go na szrocie i był od Vento.
Też tak myślę, że musi się trochę przepalić, bo tłumik poważnie wyglądał zachęcająco...
Na szrocie nie ma nowych części
Tam jest wszystko z rozbiórki wszelkiej maści aut. Miałem kupić zamiennik w sklepie za 80 zł, ale na szrocie miałem oryginał za 50, więc wziąłem ten drugi.
Co do tematu, to mam nadzieję, że macie rację i wystarczy tylko trochę pojeździć i będzie git
Dzisiaj już zauważyłem, że Golfina już nie puszcza tyle dymu, więc jest coraz lepiej