za ten post i tak bedzie napewno OT . poprostu wnerwia mnie coś takiego jak ktoś depta to co ktos pisze co robił i jakie były tego efekty a Ty z bajkami wyskakujesz.wybacz ale ja nie naprawiam tylko swojego samochodu.troche lat juz siedze w tym zawodzi i nie takie juz śmigła przerabiałem wiec wiem co jest w5. po za tym nie wiadomo co kolega chce uzyskac z ta strumienicą czy mu chodzi tylko o zastąpienie kata aby moc osiągnać przez układ wydechowy czy tylko po to aby włozyć i zeby wygladało jak niby kat...pozdro
ważne jest zeby strumienice dobrze zamontować (w dobrym kierunku) a efekt będzie napewno odczuwalny.Ja mam strumienice w obudowie katalizatora uniwersalnego.
Tylko,jak już ktoś napisał, nie można sie spodziewać że auto nabierze jakiejś nadzwyczajnej mocy.
Silnik: ABD Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 230 Skąd: JAVWOR
Wysłany: 2008-08-18, 21:54
panowie jak ktoś chce miec mocne auto niech sobie kupi vr6..po co polepszac cos co fabryka dała??jak można odczuc 5 koni więcej????nie jestem przeciwny takim rzeczom ja sam kupiłem auto od handlarza oczywiscie bez kata i sonda wycięta..niedawno sonde wstawiałem..boi mi palił duuuuzo..a kata nie wstawiam bo mi fajnie tłumik daje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum