Zazwyczaj przy uniwersalnych zaczepy nie są przyspawane. Dopytaj sprzedawców czy do golfa będzie pasował- chyba wiedzą co sprzedają.
patryk28091991, jeśli wybierzesz drugi wariant to proponowałbym od strony końcówek przyspawać dwa zaczepy- po jednym na stronę. Mam dwururkę i już nieraz mi opadła ze względu na wagę końcówek.
Ogólnie TUV mają ale tak jak Killah pisze on Ci do niczego nie jest potrzebny bo na sportowym wydechu u nas nie wolno jeździć- wydają zbyt wiele decybeli z siebie. Więc jak Cię zatrzyma czepiający się pan władza to dowód i tak zabierze, no i o przegląd może być ciężej.
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-12-25, 13:37
stary
dam sobie rękę uciąć że nikt z forum nie miał problemów z policją przez tłumik. Prawo sobie a praktyka sobie. Dlatego zdziwiło mnie to że zapytałeś o tuv oO
ja miałem taką krowę i jak mnie zatrzymali to się do szyb przyczepili a nie do tłumika. Tak więc zakładaj.
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-12-25, 15:26
patryk28091991 napisał/a:
Ja nie cche żeby głośno ryczał tylko żeby był basowy dźwięk !
najlepszy basowy dźwięk to tłumiki remus wg mnie. Ulter to też dobra firma ale są głośniejsze troszkę. Ale jak już brać basówkę to wziąłbym tego ultera albo remusa.