Silnik: Audi A4 B5 Avant 1.6 AHL 101 PS Pomógł: 9 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 774 Skąd: Kętrzyn/Gdańsk
Wysłany: 2009-04-01, 22:19
ja bym się chętnie podłączył pod temat oczywiście obok odpowiedzi dla kolegi rafa86 moglibyście dać jeszcze i mi odpowiedź, czy są jakieś dedykowane zestawy do 1.9 D ? w sumie to on sam w sobie ma brzmienie nie podobne do diesla he no ale można to jakoś "usportowić" ?
Najprostszym sposobem jest zmierzenie seryjnego tłumika. Puszka jest chyba krótsza, ale mogę się mylić. Spójrz też na wejście do puszki, chyba jest nieco kombinowania, żeby go osadzić w tłumiku środkowym.
Silnik: 1.4 abd Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 12 Maj 2009 Posty: 427 Skąd: Sulów
Wysłany: 2009-05-27, 17:50
nie bedzie pasowal,ja ten wlasnie model tego tlumika zamowilem na allegro pol roku temu i niedawno go usunalem,chodzi o to ze seryjny tlumik golfa3 ma plaska puszke,a ten ma gruba,po zalozeniu bedzie odstaswal do dolu i bedzie to wygladalo jakby mial sie urwac za moment,ODRADZAM,a jego brzmienie jest NIEMILOSIERNIE glosne.najlepiej poszukaj tlumika dedykowanego do golfa3