Silnik: 1.4 abd Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 12 Maj 2009 Posty: 427 Skąd: Sulów
Wysłany: 2011-01-17, 16:27 brak środkowego tlumika a przeglad
w mojej machinie(:P)srodkowy tlumik jest do wymiany bo przepuszcza spaliny,mechanik mi powiedzial ze nic z niego juz nie bedzie....i mam taki dylemat....czy jesli zamiast niego wspawam rure to glos wydechu bedzie bardzo drazniacy???bo katalizator jezt...ale wypatroszony.koncowy tez jest i to seryjny,ALE po takim zabiegu obawiam sie ze nie przejde przegladu z ta rura....mial ktos taki przypadek???co radzicie???
mogą się przyczepić jak zamiast kata będziesz mieć pustą rurę
lookasgolf33 piszę że zamiast środkowego chce dać rurę a kata ma bez wnętrzności.
Głośniejszy pewnie będzie, ale jak zobaczą że nie ma środkowego to mogą się przyczepić. Ale teraz wszystko idzie załatwić
trollu, powiem Ci że tak jak u mnie w mieście to podbiją Ci wszystko za 20zł, bo wie że jak on nie podbije to pojadę gdzie indziej i sam nie zarobi.
Kiedyś mi jeden zaczął cwaniakować, że "nie mam kata, za dużo decybeli wydaje auto, folia na przednich szybach i postoje w zderzaku na pomarańczowo się świecą". Więc mu mówię w prost: to nie podbije pan? A on: nie, nie podbijemy. Tak więc wiadomo jak jest.
ja u siebie w TDi zamiast kata i środkowego mam rure i przeglad przechodzi, ale zapewne tylko dlatego ze podczas przegladu nie zaglądają mi pod golfine
_________________ Aktualnie:
VW Golf III (1Z) - OZ 16', -40mm, grzane stołki, FK ring, hella silver magic = NA SPRZEDAŻ
Audi A4 B5 (AFN+) - Mercedesy 18', MTS, LED Backlights, Caractere Pakiet + S4 Front, Recaro, SticerBomb = kox
Byłem już w kilku stacjach na przeglądzie i na dzień dobry najpierw kasowali,
a następnie wjazd na kanał.Raz nie chcieli mi podbić dowodu bo bieżnik na oponach był nie taki to pojechałem na inna gdzie dowód podbili ale 100 zł
poszło się ........