Wysłany: 2009-02-12, 22:49 wywalenie zapalniczki i popielniczki z przodu
Witajcie koledzy!
Mam pytanie czy da sie w jakis cudowny sposob wyrzucic popielniczke i zapalniczke zeby w to miejsce wstawic radio CB?
_________________ dupowóz VW GOLF III, tatowoz Opel Vectra B
Mój Golfik http://www.golf3.pl/topic...-gl-vt12505.htm NOWE FOTKI strona 1 DUŻO ZDJĘĆ ostatnia aktualizacja zdjęć 7.08.2009
bo chcialbym zeby to sie wszystko ladnie komponowalo fakt jakby co to jeszcze jest opcja z polka na dole
_________________ dupowóz VW GOLF III, tatowoz Opel Vectra B
Mój Golfik http://www.golf3.pl/topic...-gl-vt12505.htm NOWE FOTKI strona 1 DUŻO ZDJĘĆ ostatnia aktualizacja zdjęć 7.08.2009
rumbo, może i się da ale czy warto niszczyć wnętrze? Nie lepiej włożyć radio do schowka pod popielniczką? A jak nie to jeszcze można go jakoś przymocować do tego schowka pod schowkiem pasażera
Silnik: 1.9 TDI 90KM [1Z] Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 15 Lip 2008 Posty: 1458 Skąd: Janówko k. Brodnicy
Wysłany: 2009-02-12, 22:58
Hmmm kiedyś na forum widziałem, jak jeden kolega bardzo fajnie przerobił sobie boxa na kasety i tam umieścił CB. Potem coś jeszcze poprzerabiał i bardzo fajnie to wyszło... Postaram się to poszukać... Jeśli mi się uda to napiszę...
Silnik: 1,6 ABU pb+lpg Pomógł: 78 razy Wiek: 28 Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 1799 Skąd: TJE, Wodzisław
Wysłany: 2009-02-13, 07:40
Leito, wszystko ładnie i pięknie ale rumbo, się pytał o możliwość założenia radyjka w miejscu popielniczki
o ile popielniczkę i zapalniczkę można by wywalić bo jak dla mnie to ona też jest zbędzna w samochodzie o tyle gniazdko OBD już usunąć się nie da - tzn nie polecam bo może się przydać więc trzeba by go przenieść w inne miejsce
myślę że jednak schowek pod ppielniczką jest najlepszym miejscem w golfiku na CB
a co do wycinania dziury w tylnej części tego schowka żeby głębiej włożyć radyjko to ja mam takie pytanko - czy spotkał się ktoś kiedyś z wtyczką do kabla anteny CB w kształcie litery L...gdyby taka była to myślę że mógłbym o kilka centymetrów wsunąć głębiej radyjko bo teraz trochę wystaje