hej. mam golfika 1.8ABS GT z 93r. czytajac to wszystko juz sam nie wiem jakie taki golf powinien miec wyposazenie. ja mam klime,wspomaganie,dwie poduchy,fotele kubelkowe i to wszystko, Wy piszecie,ze macie mfa,szyber,el.szyby,obrotomierz. tak wiec gdzie to sie u mnie podzialo?:))
Jeszcze nie widzialem Golfa GT czy tez GTI bez MFA, wiec albo masz to zdemontowane albo nie masz GT.
Ja mam poduszki, szyby i szyber w pradzie, połkubelki, grzane spryskiwacze, halogeny. Nie mam za to klimy.
Masz dymione klosze, dzielona lampe na froncie, listwy progowe i drzwiowe ?
darius84, zobacz na wlepce w bagazniku, jesli ja jeszcze posiadasz - nr. 3 oznaczenie wersji.
fot. PiJey88
Golf GT w pakiecie miał:
- alufelgi BBS o rozmiarze 6Jx15"
- zielone atermiczne szyby
- zderzaki dwukolorowe (listwa górna i dolna w kolorze czarnym a pas środkowy zderzaka w kolorze popielatym), są również zderzaki częściowo lakierowane.
- nielakierowane nakładki plastikowe na progach, błotnikach
- listwy boczne nielakierowane
- lusterka boczne nielakierowane ( w przypadku gdy zderzaki sa lakierowane lusterka również sa lakierowane w kolorze nadwozia)
- owiewka nad tylną szybą
- reflektory przednie H1+H1
- kierunkowskazy przednie i boczne pomarańczowe
- tylne lampy dymne firmy "Hella" (były również ze zwykłymi lampami)
- regulacja kierownicy góra/dół (pod koniec produkcji), kierownica zawsze cztero ramienna
- "miękka" deska rozdzielcza
- fotel kierowcy regulowany góra/dól
- wspomaganie układu kierowniczego
- obrotomierz z zegarkiem cyfrowym
- komputer pokładowy MFA
- spoiler zderzaka zrówno zwykły jak i GTI
- emblemat VW na atrapie chłodnicy czarny lub chromowany
źródło: passatgl5.cba.pl
_________________ Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~ MK3
nie mam tej wlepki. mam listwy i dzielone lampy. nie wyglada tak jakby bylo cos kombinowane przy nim,ale wlasnie nie mam pojecia dlaczego tulko poduchy i klima
Jeśli była klima to nie było szyberdachu i na odwrót chyba że ktoś dopłacił to miał i jedno i drugie.
No i znowu się zaczyna a ja mam 96 a nie mam ABS i poduchy tak samo jak z kontrolką rezerwy było
Weźcie pod uwagę że każda wersja szła w jakiejś serii produkcji i np. jedna seria się kończyła w 96r. bez poduch a za miesiąc też 96r. robili już z poduchami (tak samo z ABSem) więc się nie dziwcie że czegoś brakuje, ewentualnie ktoś może sobie zamawiał autko i żeby było taniej to rezygnował z niektórych rzeczy
czyli moglem mfa nie miec? widze,ze te nasze golfiki robili,jak chcieli
jak ktos zaplacil za mfa to bylo a jak nie zaplacil i nie chcial to nie bylo... tak samo jest z kubelkami i innymi rzeczami... niektorzy poprostu wybierali sobie sami co chcieli... idzcie do salonu i zobaczcie jak to teraz dziala, wtedy bylo pewnie tez podobnie.
-listwy boczne ze znaczkiem GTI
-na klapie GTI
-klime
-poduche tylko od kierowcy
-kubełkowe fotele
-el. lusterka
-lampy tylne "hella"
-biale blendy
-noo sierpy, hokej ..ale to chyba norma
Wszystko fajnie tylko zastanawia mnie to ,ze skoro mam niby GTI to dlaczego na tej naklejce w bagażniku mam wersje GL
I dlaczego mam 75 kucyków... co to za lipna wersja tego GTI... a bity nie był bo sprawdzone