idenabre, widac z tego ze masz jakiegos składaka golf pewnie dostal od kazdego uzytkownika jakis nowy gadzet i tak stalo sie ze jest udającym gti u nas na forum takich duzo
idenabre, to zwykły Golf GL, a poprzedni właściciel pozakładał listwy od GTI, znaczki itd
a co do ABSu i poduszek to w standardzie była jedna po 96 (rynek europejski), dwie były w GT i GTI, ABS w GT i wyżej standard po 96, ale i tak wszystko jest zależne od tego W JAKIM KRAJU BYŁO AUTO SKŁADANE, W JAKIEJ FABRYCE i na JAKI RYNEK PRZEZNACZONE! Np w 20 Jahre na Włochy nie było "Nokia DSP" a w wersji na wielką brytanie przyklejali indywidualne tabliczki z numerem egzemplarza itp
ja mam ABS, 2 poduchy , szybki w prądzie przód i tył, elekryczne lustereczka, podgrzewane spryski, wspomaganie oczywiscie, klima, podgrzewane połkubełki, MFA, listwy GT . i chyba to tyle... a jeszcze sierpy, nakladki progów, brak szyberku i klimatroniku..klima manualna:(
Ostatnio zmieniony przez nielegalny23 2010-07-01, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
1.9 tdi 1z 95 r
4 el szyby el.
el i podgrzewane lusterka
el szyber
2 poduszki,
abs
grzane spryskiwacze
a nie mam mfa i były bębny z tyłu ale już założone tarcze;)
Silnik: 1.8 90 KM + LPG Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sie 2008 Posty: 111 Skąd: Kętrzyn / Gdańsk
Wysłany: 2010-07-01, 15:31
ja uwazam ze kazdy gt ma to co chcial pierwszy wlasciciel dlatego rozne sa opcje wyposazenia
w moim z marca 96 roku jest m.in.:
- pakiet gt (sierpy, listwy, lotka)
- mfa
- abs
- 2xszyby el.
- lusterka el.
- polkubly
- grzane fotele
- 2xairbag
- climatronic
- wspomaganie
- tarcze przod i tyl
za to nie mam szyber dachu
Silnik: 1.9 TDI Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 313 Skąd: Grudza
Wysłany: 2010-07-01, 15:40
moj gt jest z 93r i ma na wyposarzeniu
- sierpy, listwy szerokie progi plastikowe lotka nie lakierowane
- mfa
- abs
- 2xszyby el.
- lusterka el.
- polkubly
-szyberdach
- wspomaganie
- tarcze przod i tyl
Silnik: 1.9 TDI Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 313 Skąd: Grudza
Wysłany: 2010-07-01, 22:14
jest opisane ale nie dokonca kazdy rocznik jest inny i ma co innego na wyposarzeniu nie zawsze sie to pokrywa z tym co jest napisane na roznych stronkach w google tylko po czesci sie zgadza. wiec nie ma reguly jakie wyposarzenie mialy gt
[ Dodano: 2010-07-01, 23:15 ]
wiec chyba trzeba zamknac ten temat bo wymienianie nigdy sie nie skonczy
Ja w GT 94' mam:
kubełkowe fotele
mfa
listwy GT i sierpy
lotkę
tarcze tył i przód
wspomaganie
el szyber
lampy H1
były dymione lamy i migacze al;e wymieniłem na white red
regulację kierownicy
szerokie progi plastikowe
teraz też szeroką dokłądkę
także dość ubogo ale to zawsze będą te dwie fabryczne zmieniające jakże wiele(właściwie wszystko) litery - GT grzesiek1945, pewnie że wilele classiców ma lepsze wyposażenie i szacun za to ale to zawsze będzie CL...