Każdy diesel z rodziny VAG i nie tylko ma obrotek do 6000 obr, z tym że w mk3 tej szóstki nie ma a jest tylko podana skala w kreskach. Miałem poprzednio Opla w dieslu i też było 6000, ojciec ma Toledo II TDI i też jest do 6000.
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Silnik: 1.9TDI 1Z Pomógł: 39 razy Wiek: 25 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 974 Skąd: Bielsko-Biała / Katowice
Wysłany: 2010-01-15, 19:23
Procent, chyba cos Ci sie pomyrdalo. Ja widze 5,5 tys max. 6 to juz jest dawno poza skala
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Mi pozostaje tylko myśleć że to ni był dizel bo naprawde fajny był a że zobaczyłem taki obrotek to się zabrałem i poszłem autko stało na giełdzie i było po zamykane chyba komuś nie zależało na sprzedaży.
Będzie inny przebieg. Zrobię foto opla i toledo i sami zobaczycie. 6 w obrotomierzy widocznie im się nie zmieściła. Jeszcze nie widziałem auta poniżej 6000 obr.
a dla przykładu to ja mam taki licznik
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Silnik: 1.9TDI 1Z Pomógł: 39 razy Wiek: 25 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 974 Skąd: Bielsko-Biała / Katowice
Wysłany: 2010-01-22, 23:01
Mam z Ibizy i jest do 5,5
W Octavii 1 tez jest do 5,5. W 2jce jest juz 6.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0