Silnik: 1.4 LPG Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 999 Skąd: OOL / DW
Wysłany: 2010-02-05, 00:14 tylna kanapa
mam takie pytanie w czym jest różnica między tylną kanapą całą a dzieloną??
czy da sie załorzyc dzieloną gdy mam całą?? najbardziej chodzi mi o rozwiązania konstrukcyjne
ps czy golfy miały kanapy z podłokietnikiem? albo z możliwością sięgnięcia do bagażnika??
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył
Silnik: jeden osiem L Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 24 Lis 2008 Posty: 84 Skąd: Nisko/ Stalowa Wola
Wysłany: 2010-02-05, 11:08
k-m-r1 napisał/a:
mam takie pytanie w czym jest różnica między tylną kanapą całą a dzieloną??
czy da sie załorzyc dzieloną gdy mam całą?? najbardziej chodzi mi o rozwiązania konstrukcyjne
jak najbardziej tylko musisz zdobyc jeden element taki trójkat który mocuje sie do podłogi w poblizu środkowego pasa w niego wkłada sie srodek oparcia właśnie , bo same siedzisko pasuje bez przeróbek.
jak najbarziej tylko musisz zdobyc jeden element taki trójkat który mocuje sie do podłogi w poblizu środkowego pasa w niego wkłada sie srodek oparcia właśnie , bo same siedzisko pasuje bez przeróbek.
jak takie cos bedziesz potrzebowal to powiedz mam na czesci kanape tylna dzielona (moze cos takiego jeszcze zostalo)