Silnik: benzynowy Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 160 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-03-30, 22:01
Kup klej polimerowy (jest tani)- najlepiej trzyma, mi też się odklejała i to świetnie zdało sprawę. Taśmę dwustronną też wypróbowałem- woogle się nie trzyma.
Witam. Mi się też właśnie odkleja:/ Sama ta cieniutka tapicereczka nad głową:/ i właśnie myślałem nad jakimś klejem ale żeby nie przebił bo potem to sobie chyba obraz tam powieszę....Więc co radzicie? Pozdro
Silnik: VW1,8 i
Wysłany: 2009-04-17, 20:53
Witam,,,
ja kupiłem nedawno taki klej
BONDING & SEALING BO firma PYRMO ATR. NO. 12083
Multimount Spray 452
CONTACT SPRAY ADHESIVE
DINITROL 452
Klej uniwersalny w aerozolu do klejenia ble ble ble ,,,,, materiałów do wyrobu podsufitek.
cena kleju jak pamiętam 22zł 400ml
pozdrawiam
[ Dodano: 2009-04-17, 22:05 ]
DINITROL 452
Szybkoschnący klej rozpuszczalnikowy SBR w aerozolu. Przeznaczony w szczególności do klejenia płyt tekturowych, pilśniowych, papieru, gumy piankowej, styropianu, filcu, folii z tworzyw sztucznych (bez środka zmiękczającego) jak również innych materiałów wykończeniowych w meblarstwie, budownictwie i wnętrz pojazdów. 400ml
ja w mk2 wstrzyknąłem troszkę silikonu i przykleiłem punktowo... on nie zostawia śladów jak niektóre kleje broń Boże nie próbuj kropelki ani super glue, bo dziury wypala koleżka w audi zniszczył welur