Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 136 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 3163 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2009-02-08, 13:53
szczerze to ciężko ci będzie znaleźć kogoś do naprawy szybera (chodzi mi o wymianę linek) ponieważ jest dużo roboty, a niewiele osób chce się z tym bawić, bo trzeba zdejmować podsufitówkę, a to już kupa roboty. Jak już ktoś chętny się znajdzie to sporo zawoła.
Poprzedni właściciel mojego golfa (oczywiście czysta rączka, nie dotyka się do niczego) wymieniał linki w szyberku i zapłacił za całość 1000 zł.
_________________ REGULAMIN FORUM
Potrzebny nr części z ETKA? - PW ( podać rocznik i model silnika ) - w wolnej chwili pomogę
szkoda ze nie jesteś z okolic Wrocławia, to chętnie bym Ci w tym pomógł, już raz to naprawiałem w passacie b3 i w golfie 3. Naprawa jest prosta jeśli mamy sprawne części zamienne, najczęściej łamią się metalowe saneczki te z linkami co posuwają się w prowadnicy.