Witam. ; )
Mam takie pytanie .. oczekuje konkretnych odpowiedzi.
Co u nas w golfach możne Stukać pukać klepać i brzęczeć ... xD
Wiem juz :
Kostka o szyber dachu / szyber dach ?..
Ale w desce, cos mi pyrkota nie przyjemnie. wiec juz na zapas gdyby ktos mógł mi napisac co możne stukać i jak można sie tego pozbyć [ wyjmę to raz i chciał bym wszystko na zapas juz jakoś ogarnąć . ; D ]
Pozdrawiam !
ogólnie? okolice nawiewu/ radia [ radio odpada ] możliwe ze kostki stukają?.
Przy ... ruszaniu najbardziej i pracy silnika xd [ na sprzegle przestaje ale to normalne ... budą słabiej trzęsie ; ) ]
Silnik: TDI AFN ++ Pomógł: 32 razy Wiek: 27 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 1400 Skąd: Lidzbark Warmiński
Wysłany: 2011-12-12, 19:47
tak profilaktycznie to cięzko jest nam stwierdzic co moze ci stukać, jeżeli w okolicach kratek nawiewow- radia moze warto wyjąć radio kostki spiąc ze sobą, jakaś srubke mocniej dokrecić i może brzęczenie przejdzie.
_________________ Zapraszam do obejrzenia mojego "ARL"-a;-)
Jak chcesz to zrobić raz a dobrze to musisz wywalić całą deskę. Silikony, gąbki, wygłuszenia, izolacje.
Jednym słowem. Wygłuszyć i poskręcać wszystko od początku.
Czas leci nieubłaganie i wszystko co plastikowe sztywnieje i zaczyna trzeszczeć.
fart chcial ze ... miecha temu mialem wszystko wywalone [ deske ] i nie pomyślałem o .... wygluszeniu
Dzieki ; )
Jak bedzie pogoda i czas to .. no sio ; D
[ Dodano: 2011-12-13, 16:24 ]
slawek5t napisał/a:
Może to być poduszka silnika
Też o tym myślałem bo wymianiałem na jakies. .. firmy xx.. " Torpany toprany czy tam tapczany ..... " nic wygluszenia polecą ; D
[ Dodano: 2011-12-13, 16:26 ]
Piaggio napisał/a:
tak profilaktycznie to cięzko jest nam stwierdzic co moze ci stukać, jeżeli w okolicach kratek nawiewow- radia moze warto wyjąć radio kostki spiąc ze sobą, jakaś srubke mocniej dokrecić i może brzęczenie przejdzie.
tak te kostki tez w sumie moze.. [ ktorys z poprzednich wlaścicieli coś tam ma grzebane... wszystkie kable na kostki poskręcane są .. i nie wygląda to za milo, tym sie zajme jak bede przewody do wzmacniacza wymieniał ; ) ]