Witam, jam mam podnoszony (taki) czarny. Miałem wcześniej inny uniwersalny (taki). Podnoszony o niebo lepszy - dostęp do hamulca, do gniazda pasów, jak trzeba to więcej miejsca. Polecam podnoszony
Wklejam fotę starego, bo zdjęć nowego jeszcze nie zrobiłem.
[ Dodano: 2009-04-03, 22:17 ]
Witam, seb ma właśnie taki podnoszony. Pozdrawiam.
Silnik: AEK 1.6 GT 101KM Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Mar 2008 Posty: 209 Skąd: Mielec
Wysłany: 2009-04-05, 11:27
Leito, ten dedykowany do golfa jak dla mnie jest tragiczny i jeszcze ta cena
Właśnie mam dylemat bo pasuje żeby mieć łatwy dostęp do ręcznego dlatego pasowałoby mi zdjęcia poglądowe tych wyżej wymienionych
QKi89 takie podłokietniki w MkIII więcej przeszkadzają niż pomagają
Sam jeżdżę z podłokietnikiem (nieoryginalnym) więc swoje powyższe zdanie popieram swoimi subiektywnymi odczuciami.
Mój podczas jazdy w 90% jest złożony gdyż strasznie utrudnia dostęp do ręcznego a także do manipulowania lewarkiem (w szczególności 2 i 4) Ponadto w pierwszej kolejności wywaliłem z niego schowek (ten przeszkadzał mi nawet po jego złożeniu) tak aby zostało tylko samo opieradło.
Więc jeżeli juz na jakiś się zdecydujesz to taka mała rada ode mnie:
wybieraj koniecznie składany i niezbyt bardzo rozbudowany
_________________ Sprzedam 2 x Kawa ZX-6R, 2001r oraz 2004r (636 na wtrysku) Sprzęty w nienagannej kondycji... Więcej info na PW.
W formularzu pod napisem SCHNELLSUCHE wklejamy 01522621 i otrzymany wynik to podłokietnik dedykowany do Golfa 3.
Czasami pojawia się na allegro, z reguły bez skrzynki na drobiazgi, podłokietnik daje się podnieść do pozycji pionowej. W samym podłokietniku znajdują się miejsca na bilon.
Montaż jest prosty i nie wymaga wiercenia w tunelu, podłokietnik montujemy do szyn foteli.
iDZIK ja jeżdżę z identycznym podłokietnikiem (był juz zamontowany jak sprowadziłem auto) i na jego temat wyraziłem właśnie troszkę wyżej swoje zdanie.
A ta skrzynka na drobiazgi to wogóle jakieś nieporozumienie, ciągle mi wypadała.
Ogólnie na podróże autostradowe ujdzie chociaż szału nie robi, w mieście się nie sprawdza
_________________ Sprzedam 2 x Kawa ZX-6R, 2001r oraz 2004r (636 na wtrysku) Sprzęty w nienagannej kondycji... Więcej info na PW.
iDZIK ja jeżdżę z identycznym podłokietnikiem (był juz zamontowany jak sprowadziłem auto) i na jego temat wyraziłem właśnie troszkę wyżej swoje zdanie.
A ta skrzynka na drobiazgi to wogóle jakieś nieporozumienie, ciągle mi wypadała.
Ogólnie na podróże autostradowe ujdzie chociaż szału nie robi, w mieście się nie sprawdza
Nie chcę przekonywać, że jest jakiś Boski:) Ja kupiłem używany bez skrzynki (ogólnie niepotrzebny wynalazek gdy się chce podnieść podłokietnik).
Do jazdy z takim podłokietnikiem przyzwyczaiłem się jeżdżąc Octavią, trzeba mieć elastyczny nadgarstek:) W okolicach Wawy też się przydaje... W godzinach szczytu wrzucasz jedynkę i tak sobie jedziesz...
Swoją drogą podłokietnik był tworzony z myślą o jazdach w dłuższe trasy...