Wysłany: 2009-01-10, 16:28 plastik pod wycieraczką pasazera
witam mam takie pytanie czy pod wycieraczka pasazera macie taki plastik czy sama wykładzine bo ja mam taki plastik prez cala szerokosc i na jdlugosc ma jakies 15 cm i nie wiem czy to tak powinno byc czy ktos sobie zalozyl a jesli tak jest w oryginale to po co to jest??
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 136 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 3163 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2009-01-10, 19:31
Bynajmniej u mnie jest tylko wykładzina, jeżeli piszesz o wycieraczce przed przednim siedzeniem pasażera. Możliwe, że ktoś to włożył, aby jakaś pani lub żona poprzedniego właściciela nie robiła dziur w podłodze obcasami
_________________ REGULAMIN FORUM
Potrzebny nr części z ETKA? - PW ( podać rocznik i model silnika ) - w wolnej chwili pomogę
a to nie jest przypadkiem osłonka kompa ABSu [/quote]
mozliwe jak sie do tego dostane to napisze co to jest pod tym. i dodam foty
[ Dodano: 2009-01-11, 10:09 ]
teraz juz wiem ze ten plasik jest oryginalny bo dzisiaj z samego rana poszedlem do garazu i go zdjalem. zrobilem fotki co tam znalazlem ale narazie cos nie chca sie zaladowac jak bede mogl to wstawie
[ Dodano: 2009-01-11, 10:45 ]
cos takiego znalazlem to chyba jakas centralka jest