Wysłany: 2010-01-06, 23:54 Nowe fotele do golfa III 3D
Witam zamierzam kupic nowe jakies lepsze fotele do swojego golfa. pytanir jest nastepujące. Czy fotele np od seata ibizy z rocznoków 1993 - 2000, bda pasowaly bez zadnych przeróbrk do golfa z 1996 roku. pozdro
Silnik: 1.9 TD Pomógł: 47 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 1344 Skąd: TJE
Wysłany: 2010-01-16, 14:24
clive120 napisał/a:
Witam zamierzam kupic nowe jakies lepsze fotele do swojego golfa. pytanir jest nastepujące. Czy fotele np od seata ibizy z rocznoków 1993 - 2000, bda pasowaly bez zadnych przeróbrk do golfa z 1996 roku. pozdro
Do przeróbki będą tylko szyny Dla mnie nie warto...lepiej kup kubełki Recaro z GTI
Pascal, ale jaka przeróbka tych szyn?? Są szerzej rozstawione czy zupelnie nie podejdą na prowadnice??
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
Silnik: 1.9 TD Pomógł: 47 razy Wiek: 26 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 1344 Skąd: TJE
Wysłany: 2010-01-26, 17:29
opolanin napisał/a:
Pascal, ale jaka przeróbka tych szyn?? Są szerzej rozstawione czy zupelnie nie podejdą na prowadnice??
Opolanin można całkowicie nawet powiedzieć że fotele z Seata pasują do Golfa!Są one na zasadzie Plug&Play.Jedynie co musisz zrobić to szynę od golfa bardziej wygiąć ale naprawdę tylko delikatnie by fotel ładnie się odsuwał i wsuwał.A jeśli chodzi o mój post wyżej że nie warto powiedziałem to w sensie takim iż o wiele lepiej wygląda krata z GTI niż z Seata.Takie moje zdanie