Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Mokro w srodku
ostatni raz gdy myłem swoja czerwona strzałę zauważyłem że kapie mi woda po obudowie lub ze środka nawiewu gdzie mogę mieć przeciek? 

- sztobi
- Czytacz
lak leci z nawiewu na nogi na wycieraczki, albo spod klapki bezpieczników .... to masz zamoczony filtr kabinowy i woda dostaje się przez wentylator prosto do układu. Przynajmniej ja tak miałem i pewnie co drugi użytkownik mk3 ... zapchane podszybie woda zbiera się na filtrze.
- morsdicti
- Members
-

radziakrts - Czytacz
ja nie mówie, że o to chodzi co napisalem tylko pytam się po co to napisałeś z tą wyszukiwarką ? co w moderatora się bawisz ...
sory za OT ale takie bezczelne posty typu sprawdź sobie wyszukiwarce mnie drażnią ... jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to nic nie mów....
sory za OT ale takie bezczelne posty typu sprawdź sobie wyszukiwarce mnie drażnią ... jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to nic nie mów....
- morsdicti
- Members
panowie albo pomagamy rozwiazac problem jaki ma kolegasztobialbo znowu robimy niepotrzebny bałagan.
dalsze posty nie na temat beda usuwane.
dalsze posty nie na temat beda usuwane.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
kanalikami odplywowymi które lubia sie zapychac.to lecialo mi z szyberdachu jakims czyms juz nie pamietam xD
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1