Chodzi mi o montaż tego zestawu mieszków:
http://allegro.pl/vw-vent...2025183615.html
Jak to jest z mieszkiem ręcznego z plastikową ramką na końcu, mam tą ramkę ale w 10 częściach i szukam jakiejś alternatywy
Tunel ori vento. Ktoś to kupował jak z jakością??
Ja też chce właśnie kupić ten zestawik z allegro.
Zakupiłem wysoki tunel z Vento, tylko niewiem jak taki mieszek zamontować na dźwignie hamulca ręcznego. U siebie oryginalnie dźwignie mam pokrytą skórą, ale tylko górną połowę, dolna jest plastikowa.
Czy ktoś już to przerabiał?
Ja już wyjaśniłem te kwestie u siebie. W zestawach z allegro nie ma plastikowej ramki do montażu mieszka w tunelu, albo trzeba go uciąć z ori mieszka od ręcznego albo wyciąć z blachy, ja użyłem ori. Tak to nawet nieźle pasuje. Jak chcesz foto i tej ramki zerknij u mnie w temacie są fotki
Silnik: 1.6 AKS 98r Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Paź 2011 Posty: 113 Skąd: warszawa/jozefow
Wysłany: 2012-02-26, 20:48
Pasztet100 napisał/a:
siebie oryginalnie dźwignie mam pokrytą skórą, ale tylko górną połowę, dolna jest plastikowa.
no i dobrze ze ori masz pokryty skora bo te raczki maja inny ksztalt i miejsce na zawiniecie skory z przodu i obraczke maskujacą dookola przycisku , zeby sciagnac ten element pokryty skora to w jego tylnej czesci od spodu zwalniasz maly zatrzask wysuwasz do przodu, wtedy sciagniesz ten element plastikowy tylny zupelnie niepotrzebny przy mieszku do wysokiego tunelu...