Witam, mam dwa pytania. Z góry dzięki za odpowiedzi.
I. Licznik.
Chodzi o to że wyświetlacz od km, w liczniku jest taki wybrakowany. Tak, jak nieraz kalkulatory się psują i są wybrakowane cyferki. Wygląda to mniej więcej tak:
Wyświetlacz jest uszkodzony? Czy może przejrzeć coś z elektryką?
II. Schowek.
Mój Golfik posiada airbag zamiast schowka(ze strony pasażera). Da się wmontować schowek, tak jak w innych wersjach?
No z tym wyświetlaczem to chyba będzie ciężko, bo lutować trzeba i jakieś takie kombinacje.
Ale no nic dziękuje bardzo za odpowiedzi i podsunięcie tego pomysłu ze schowkiem.
Pozdrawiam.
rolek ta fotka to z Twojego autka? mam prosbę możesz wstawić fotkę z otwartym schowkiem? też mam wersje z Air Bagiem jak michalzabc i tez chciałbym kupić i wstawić schowek, czytałem jednak że podobno bardzo malutki jest.
Taki schowek był w standardowych wersjach czy tylko w modelach gti?
A gdybym miał klime to schowek jest inny wielkościowo?
Tak poniewaz tam gdzie jest schowek, tam ida jakies wezyki od klimy, przez co jest poprostu mniej miejsca, te z wersja pod klime sa tez mniej spotykane na Allegro
Tak poniewaz tam gdzie jest schowek, tam ida jakies wezyki od klimy, przez co jest poprostu mniej miejsca, te z wersja pod klime sa tez mniej spotykane na Allegro
Nie ma tam wężyków, tylko tunel nawiewu jest bardziej rozbudowany przy klimie.
Schowek pod klimę jest tylko trochę płytszy od wersji bez klimy. Niemniej jeden i drugi niewiele mieści w stosunku do schowka w miejscu poduszki.
Tez miałem takie cyferki i naprawiłem to, jak lutowany licznik to lipa, ale były też skręcane na gumkach i tak miałem. Wystarczyło rozkręcić go przemyć gumki benzyną ekstrakcyjną, dobrze skręcić i działa