Moze sie wam wydac dosc smieszne to pytanie.. ale ze jestem swiezym posiadaczem golfa to mam nadzieje ze mi wybaczycie chociazby za wybor wlasnie tego auta
Przejalem golfa z kierownica sportowa jakies 30 cm srednicy , samochod jest bez wspomagania i ma 195 opony na przodzie ... powiem krotko ..: MAM DOSC!
bedzie pasowała tylko to jest kierownica z Airbag'iem... wiesz...ja mógł bym sie z toba zamienic...mam zwykłą kierę,nie jest masakrycznie ztyrana. dokładnie mam taką... http://www.allegro.pl/ite...kierownica.html
cameel, bedziesz sprzedawal ta kierownice co teraz masz? jak tak to daj znac, jestem z okolic, wiec moge podjechac zobaczyc co tam masz, a co do kierownicy jakas pokazales to bedzie dobra
Mam pytanko. Czy kiera z t4 pasuje do golfa? Taka z poducha, 4 ramienna i duzym znaczkiem VW. Chyba po lifcie jest ona. Fotosik cos nie dziala, ale postaram sie dac foto.
Silnik: 1,6 ABU Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 27 Lip 2008 Posty: 724 Skąd: Siedliska koło Stróż
Wysłany: 2010-01-31, 12:08
z jakiego passata B5 ? Prawdopodobnie spasujesz ale będzie brzydko odstawała a poza tym kierunki mogą nie trybić jeśli chcesz trójramienną poszukaj sobie cabrio Mk IV