Silnik: ABV Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 148 Skąd: Sztum
Wysłany: 2009-01-15, 06:43 Jaki klej do przyklejenia lusterka wstecznego wewnętrznego?
Witam.
Urwałem (tzn samo odpadło na mrozie) koleżance lusterko wewnętrzne przyklejone do szyby. Jakim klejem można to potraktować co by się dobrze trzymało?
Pozdro
a ja Ci kolego proponuje podjechac jeszcze do jakiegos speca ktory sie zajmuje wymiana szyb i dowiedziec sie o cene takiej uslugi bo moze okazac sie ze wyniesie Cie tyle samo co kupno kleju i robienie samemu, a jesli bardzo chcesz to mam 2 nr tel do takich gosci wiec sie moge dowiedziec
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 136 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 3163 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2009-01-16, 17:04
ja niechcący urwałem u siebie, przykleiłem na bezbarwny silicon ten metalowy koniec (sam krążek), dodatkowo samocowałem go taśmą izolacyjną do szyby, aby silicon wysechł, ana drugi dzień na krążek założyłem lusterko. Trzyma już chyba 2 lata.
_________________ REGULAMIN FORUM
Potrzebny nr części z ETKA? - PW ( podać rocznik i model silnika ) - w wolnej chwili pomogę