Silnik: 1.8 ABS + GAZ Pomógł: 15 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 714 Skąd: ma wiedzieć ?
Wysłany: 2011-11-18, 11:53
ja mam te drugie http://allegro.pl/vw-golf...1929117538.html i jestem z nich bardzo zadowolony i swietnie pasuja do golfa III hatchback i nie sa plytkie. spokojnie dadza rade w zimie.
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 136 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 3163 Skąd: ELE Łęczyca
Wysłany: 2011-11-18, 12:08
Ja mam te drugie i są super dopasowane do podłogi golfa ( fakt - cena mówi sama za siebie ).
Głębokie nie muszą być, przecież nie będziesz cały tydzień jeździł z roztopionym śniegiem na wycieraczkach... Wystarczy wieczorem lub po każdym częstszym wsiadaniu/wysiadaniu wyjąć wycieraczkę i wywalić śnieg/wodę.
Ja będę je miał już 3, czy 4 zimę i jeszcze mi się z nich woda nie wylała - polecam.
_________________ REGULAMIN FORUM
Potrzebny nr części z ETKA? - PW ( podać rocznik i model silnika ) - w wolnej chwili pomogę
prezesik25, ze stoperami sa jednak tylko do Vw Golf IV bo tam sa zrobione miejsca na te stopery... dobra to zamawiam te PETEXA dzieki za porady nie truje Pozdro
jednak tylko do Vw Golf IV bo tam sa zrobione miejsca na te stopery
Nie ma czegoś takiego jak oryginalnie zrobione miejsca to. Jest tak że auto przyjeżdża do salonu bez jakiś tam dywaników za to z folią na podłodze. To dopiero w salonie zakłada się takie dywaniki jak sobie klient zażyczy. Tam też robi się otwór w wykładzinie podłogi i zakłada się stopery. Tak przynajmniej jest w większości nowych samochodów.