kupiłem gałke i okazalo sie ze za duza ... nie wkreca sie lata..a w sklepie powiedzieli ze taka jest dobra. wiec jaki jest rozmiar gwintu na lewarku zmainy biegów i jaka kupic galke??????...chce zwykla ale zeby normalnie sie wkrecala
Witam.. Posiadam gałke z 20 jare (piłeczka golfowa), w górnej części brak już skóry. Szukaółem na allegro i nigdzie nie moge znaleźć. Ile by kosztowało na nowo obłożenie skórą, czy ktos wie coś w tym temacie..?
Silnik: 1.8 ABS + LPG było Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 16 Wrz 2008 Posty: 288 Skąd: Stegna
Wysłany: 2012-01-29, 11:08
thomasg, ten widoczny drążek trochę na początku może irytować, chciałem go też pomalować w czarny mat, ale mi nie wyszło, potem się przyzwyczaiłem, uwierz mi że jak się podciągnie mieszek, to efekt nie jest już tak ciekawy jak na zdjęciu, jak bardziej pogrzebię to znajdę odpowiednie zdjęcia, bo robiłem dla 3. wariantów
Silnik: 1.8 ABS + LPG było Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 16 Wrz 2008 Posty: 288 Skąd: Stegna
Wysłany: 2012-01-29, 11:17
Zapomniałem o tym, że można przycinać drążki, poważnie Hm... rozważę to, jak sobie próbuję wyobrazić jak to by wyglądało, to chyba i tak zrobiłbym małą przerwę, żeby było widać drążek niedługo cyknęjakieś fotki i fotoszopa odpalę