witam
czy fotele z golfa IV podejda do III (ewentualnie z jakiego innego samochodu by podeszły - passat?)
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
hejka znam kolesia który wmontował fotele z vw4 do vw3 niewiem co on przerobił ale fajnie to wygląda (wstawił całą deske od vw 4 do vw 3)
pozdro
pozdro
-

TOMEK 84 - Members
Tak duzo rzezby przy tym nie ma moze tylko troche zabawy.Tu masz pomocnego linka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... hlight=mk4
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... hlight=mk4
-

Tommy_vw - Czytacz
Halo Halo nie prawda!!!!!!!! nic nie trzeba spawac nowych prowadnic
ja wstawione mam od golfa mk4 i jest gitara jedynie co to z foteli od mk4 wyciac muszisz kuleczka i wstawic te prostokaciki ktore sa w fotelach mk3 ale tez nie koniecznie , delikatnie rozsuwa sie prowadnice i eleganco pasuja , przedni zaczep fotela wycinasz wkladasz fotel od mk4 i tu masz tylko posawac fotel do gleby jedyny mankament takie ze foteli juz nie wyciagniesz chyba ze przetniesz spaw 
Gofer......

- Nelson
- Czytacz
Nelson napisał(a):przedni zaczep fotela wycinasz wkladasz fotel od mk4 i tu masz tylko posawac fotel do gleby jedyny mankament takie ze foteli juz nie wyciagniesz chyba ze przetniesz spaw ale efekt bomba
dobrze zrozumiałem przyspawałeś fotel do podłogi?
hardcore 
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Radi mk3 ... zgadza sie albo mozna bylo dziure wiercic i przykrecac albo przyspawac
a ze jeztem spawaczem wiec przyspawalem fotel normanie sie suwa wszystko git , tylko pisze z e nie da sie go nigdy wiecej wyciagnac bez szlifierki
ae wyglad i komfort sie pozmienial 
a ze jeztem spawaczem wiec przyspawalem fotel normanie sie suwa wszystko git , tylko pisze z e nie da sie go nigdy wiecej wyciagnac bez szlifierki
ae wyglad i komfort sie pozmienial 
Gofer......

- Nelson
- Czytacz