czy fotele i kanapa z 5D pasują bez problemu do 3D jak oglądałem to chyba tak ale wolał bym się upewnić przed kupnem bardziej mi chodzi o tylna kanapę bo fotele to chyba muszą pasować ...
Wysłany: 2011-11-14, 19:18 Re: Fotele mk3 z 5D do 3D
kzk7652 napisał/a:
czy fotele i kanapa z 5D pasują bez problemu do 3D jak oglądałem to chyba tak ale wolał bym się upewnić przed kupnem bardziej mi chodzi o tylna kanapę bo fotele to chyba muszą pasować ...
Fotele pasować bedą, takie same szyny są, ale jak chcesz wchodzić do tyłu ? przez bagaznik ? Fotele z 5d nie mają składanych oparć jak w m3
Co do kanapy jak bedzie podobnego rocznika to tez bedzie pasowała, a dlatego ze na początku produkcji mk3 tylna kanapa miala inne mocowanie niz w późniejszych latach
Silnik: AFN
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2010 Posty: 17 Skąd: Warszawa / Zegrze
Wysłany: 2011-11-19, 18:57
mocowanie jest takie same tylko zalezy cze kanapa jest dzielona czy w calosci jezeli dzielona bedziesz ptrzebowal takich uchwyt ktory przykrecisz na srodku dziurki sa w karosei i zakladasz... fotele i kanapa pasuje P&P