Hmmm posprawdzaj pod wykladzina czy miedzy nia a blacha nic sie nie robi, albo cos w nawiewach. Czasami sczurek lubi sobie wejsc do srodka i sie zagotowac
Silnik: 1.8 TDCI Pomógł: 47 razy Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 933 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-12-08, 12:43
danielsonn, a nie ubywa czasem płynu chłodniczego i parują szyby bo jeżeli tak to może przecieka nagrzewnica sprawdz czy czasem nie ma wilgoci pod dywanikiem pasażera
nie ma wilgoci pod dywanikem pasarzera, i nigdzie indziej .....
w poniedzialek zamknalem nawiewy boczne i frontowy i smrod zniknal...po czym otworzylem wczoraj i znow smierdzi....:((
wiec to kanaly sie smierdzace te boczne i frontowy chociaz ten ostatni mniej...
jak sie tego smrodu pozbyc
bemo24 [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-10, 18:15
Kolego najpierw ja bym poszukał w komorze silnika czy nie masz jakiegos zwierzatka,powiem ci tak, ja miałem tak 2 miechy temu cos mi wnosło do komory silnika 2 gołębie i jednego sam zobaczyłem a drugi lezał za rozrządem a w aucie waliło ze szok. wiec najpierw to sprawdz
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Cze 2008 Posty: 151 Skąd: Olkusz
Wysłany: 2009-01-02, 15:33
marcinkoz2910 zgadzam sie z Toba mialem to samo tylko jak auto stalo i jak wchodzilem rano to smierdzialo filtr kabinowy sprawdzalem i nie bylo od niego nic czuc. Kiedy sie poddalem to pojawila sie woda pod wycieraczka i wyciaglem z kanalikow w drzwiach wcholere brudu o rownie interesujacym zapachu. Po tych zabiegach wszystko jest ok