Na lato dobre sa dywaniki ale w zime to lepiej zaopatrzyć sie w gumy ...
Co do dywaników wazna rola jest to z jakiego materialu sa zrobione... jest pare rodzajów weluru...
Najlepiej wybrac taki bez przerw miedzy włóknami... bo bedzie zbierac sie tam duzo piasku ktorego nie wytrzepiesz.
adam204 [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-29, 15:20
Leito, jak na razie to nie wiem bo czekają aż umyje i sprzątnę po zimie ale z tego co czytałem to maja same dobre opinie
Drugie z tego co widze to jakies dziadostwo co bedzie sie zbierał w nich piasek...
Ostatnie sa ciekawe ale z fotek nigdy nie okresli sie jakosci tak jak na zywo
Dobre dywaniki maja koledzy na vwgolf tam mozesz sobie wybrac rodzaj weluru z tego co pamietam
Te pierwsze tez maja chyba dobry welur. ale nie daje sobie uciac reki jak cos he :d
Silnik: Audi A4 B5 Avant 1.6 AHL 101 PS Pomógł: 9 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 774 Skąd: Kętrzyn/Gdańsk
Wysłany: 2009-03-29, 20:32
ja kupiłem w lidlu za 25zl ostatnio he i są jak złoto nawet pasują idealnie chyba do golfa robione czy cus .... co prawda z "kartonu" ale filc porządny ... i lata
Silnik: 1.9 TDI 90KM [1Z] Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 15 Lip 2008 Posty: 1458 Skąd: Janówko k. Brodnicy
Wysłany: 2009-03-29, 20:47
morsdicti napisał/a:
ja kupiłem w lidlu za 25zl ostatnio he i są jak złoto nawet pasują idealnie chyba do golfa robione czy cus .... co prawda z "kartonu" ale filc porządny ... i lata
Hehe no można się natknąć i na taką niespodziankę...