Silnik: Audi A4 B5 Avant 1.6 AHL 101 PS Pomógł: 9 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 774 Skąd: Kętrzyn/Gdańsk
Wysłany: 2009-04-05, 21:11
wiecie co Wam powiem, ja całą swoją karierę kierowcy jeździłem na gumowych dywanikach i .... teraz założyłem filcowe czy tam materiałowe jak zwał tak zwał i nie jestem zadowolony he bo .... czy to może tylko tak u mnie ale ... strasznie się kurzy w aucie przez nie .... nawet siedząc na parkingu stuknąć lekko nogą o podłogę to kurzu masa .... a na gumie tak nie ma
Silnik: 1.9 TDI 90KM [1Z] Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 15 Lip 2008 Posty: 1458 Skąd: Janówko k. Brodnicy
Wysłany: 2009-04-06, 18:34
Hmmm no może być z tym kurzeniem Te gumowe co teraz mam się ślizgają i to mnie w nich najbardziej denerwuje bo ogólnie są spoko. Może pomyśle lepiej o stoperach a nie o welurowych dywanikach...
Ja powiem tak - kupiłem za 65 zł czerwono-czarne dywaniki do autka... są pół gumowe, pół taki na lato dywanikowate
Ale wyglądają extra i się tak samo sprawują. Czystość bardzo łatwo utrzymać.
Najlepsze jest to, że kupiłem je ... w Tesco
Silnik: 1.9 TDI 90KM [1Z] Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 15 Lip 2008 Posty: 1458 Skąd: Janówko k. Brodnicy
Wysłany: 2009-04-07, 17:45
jarekddz napisał/a:
Ja powiem tak - kupiłem za 65 zł czerwono-czarne dywaniki do autka... są pół gumowe, pół taki na lato dywanikowate
Ale wyglądają extra i się tak samo sprawują. Czystość bardzo łatwo utrzymać.
Najlepsze jest to, że kupiłem je ... w Tesco
wracając do tematu tych dywaników http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53412 to musze przyznać że mile się zaskoczyłem bo elegancka pasują nie przesuwają się tak jak moje poprzednie gumowe a co do czystości to jak wyciągnę je i lekko trzepnę to już prawie czyste