Dokładnie LeszekGT... Ja mam radio podświetlane na czerwono, a jak kupiłem golfa to podświetlanie było seryjne czyli zielone, więc zrobiłem na czerwono i teraz wszystko ładnie sie komponuje... Wszystko trzeba robić z głową
Dokładnie LeszekGT... Ja mam radio podświetlane na czerwono, a jak kupiłem golfa to podświetlanie było seryjne czyli zielone, więc zrobiłem na czerwono i teraz wszystko ładnie sie komponuje... Wszystko trzeba robić z głową
ja mam nawet pendrive'a do radia z niebieska diodą
w sumie to nie wiem, bo ja kupielem ten wlacznik, szukalem włacznika z halogenem i cos takiego mi sie trafilo zmienilem tylko diode bo byl czaly podswietlony na czerwono, ale podobno trzeba to robic ostroznie np jakims potyczkiem do uszu, u mnie widać w jednym mniejscu ze jest wlasnie lekko zamazane oznaczenie, ale i tak zdecydowanie lepiej niz na zielono
a co myślicie o tym?
http://allegro.pl/item610...el_nawiewu.html
+
czerwone podświetlenie pokręteł świateł (ale te małe w pokrętłach będą niebieskie, tak jak w pokrętłach do dmuchawy)
+
czerwone podświetlenie licznika
Pisz na PW to wszystko wytłumaczę co i jak zrobiłem
taaa ...
jarekddz napisał/a:
wszystko na czerwono w czerwonych Gofie... fajnie to będzie wyglądać?
tez mam czerwonego golfika i tez mam wszystko na czerwono (wliczajac wskazowki podswietlane od spodu, poza indiglo na liczniku)
marcinkoz2910 napisał/a:
2. Zapalniczkę to polecam dopaść z Seata one miały czerwone podświetlanie
rownie dobrze ze starej audicy np 80 tez pasuja i tez sa czerwone
LeszekGT napisał/a:
Podświetlenie ma działać w nocy, a nie walić po oczach
zgadzam sie z malym wyjatkiem, kontrolka postojowek specjalnie daje u mnie po oczach na czerwono, bo czasto zdazalo mi sie zapomniec (dodam ze nie mam brzeczka)
strzeliniasty napisał/a:
w wlaczniku swiatel zmywales zielone filtry czy dales tylko niebieskie diody??
mowilem ci ze jak michalqqr skonczy plytke to nie trzeba bedzie zmywac filtrow bo kazdy symbol bedzie podswietlany osobna dioda smd
jarekddz napisał/a:
+ czerwone podświetlenie licznika
proponuje jeszcze czerwony negatyw wyswietlaczy lcd
zapraszam do mojego tematu i ocene moich prac przy przerobkach oswietlenia ... w sumie najbardziej dumny jestem z licznika ( u mnie ) i z nawiewow jakie zrobilismy wspolnie z shibby'm ( u niego)