Przy okazji grzebania w gofrze (1.4 GL) pod zaślepkami zaznaczonymi na
zdjęciu znalazłem fabryczne wtyczki.
Od czego są te wtyczki ?
_________________ ----------------------
Pozdrawiam
Paweł
Fasol [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-05, 13:52
to są zaślepki,w bogatszych wersjach można było znaleść w ich miejsach podgrzewanie tylnej szyby,otwieranie dachu (wersja cabrio) , Klimatyzację,otwieranie szyb z tyłu...
moze sa tam wtyczki do gniazda diagnostycznego, jesli nie masz go pod zaslepka ktora znajduje sie nad zapalniczka
Fasol [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-05, 13:54
sepcio, gniazdo diagnostyczne znajduje się na wysokości popielniczki po prawej stronie,należy przesunąć całą część plastiku w lewą stronę(uprzednio wyjmując popielniczkę)i pokaże nam się złącze diagnostyczne a te co są zaznaczone czerwonymi strzałkami opisałem powyżej
Ostatnio zmieniony przez Fasol 2009-03-05, 13:56, w całości zmieniany 2 razy
pawelekm, było to milion razy tam są gniazda diagnostyczne OBD1 służą one do podłączenia auta z komputerem (VAG)
[ Dodano: 2009-03-05, 13:58 ]
Jedna jest czarna a druga biała tu masz foto:
[ Dodano: 2009-03-05, 14:01 ]
Fasol napisał/a:
gniazdo diagnostyczne znajduje się na wysokości popielniczki po prawej stronie,należy przesunąć całą część plastiku w lewą stronę(uprzednio wyjmując popielniczkę)
to mówisz o złączu OBD2 a ja też mam OBD2 a jest ono pod zapalniczką pod zaślepką