Silnik: TDI AFN ++ Pomógł: 32 razy Wiek: 27 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 1400 Skąd: Lidzbark Warmiński
Wysłany: 2012-02-01, 14:37
Ta kratka jest mocowana pod bezpiecznikami, taka jak by obudowa a co do tego drogiego to nie wiem- troszke zaslepke tylniego ucha holowniczego mi przypomina
_________________ Zapraszam do obejrzenia mojego "ARL"-a;-)
to drugie wydaje mi sie ze jest osłoną instalacji elektrycznej gdzies pod nogami pod deska rozdzielcza....osłona na pedały gazu albo cos z tamtych stron. ale nie jestem pewien
No klapkę od bezpieczników mam... chyba że ta gąbka ma iść nad klapkę? Pod nogami kierowcy ani pasażera nie mam żadnych dziur które trzeba by zaślepiać...
Silnik: 1.8 /ADZ + LPG Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 398 Skąd: śląsk
Wysłany: 2012-02-01, 18:55
Palmoster, ta osłona z gąbka jest wsuwana jakby, za skrzynką bezpieczników jest taki biały plastik gdzie to wsuwasz ( najkrótszy boczek na twoim taki zagnieciony) a przodem zatrzaskujesz , masz powinieneś to miec nad nogą lewą a drugie ? nie wiem
Palmoster, ta osłona z gąbka jest wsuwana jakby, za skrzynką bezpieczników jest taki biały plastik gdzie to wsuwasz ( najkrótszy boczek na twoim taki zagnieciony) a przodem zatrzaskujesz , masz powinieneś to miec nad nogą lewą a drugie ? nie wiem
I to by pasowało, jutro sprawdzę Bo to ogólnie wygląda jak filtr powietrza branego z kabiny (zamknięty obieg powietrza). Tak w ogóle to w golfie jest jakiś przełącznik aby obieg powietrza był zamknięty? Bo nie znalazłem