Witam. Mam do was pytanie , co jest w środku kabiny w golfie podświetlone ?
Ja mam oświetlony tylko oczywiscie licznik no i jeszcze pokrętło od włączania świateł a i od ogrzewania tylen szyby , czy to wszystko ? Wiem że konsola nawiewów tez jest oświetlona ale co jeszcze ?
Silnik: 1,6 ABU Pomógł: 11 razy Wiek: 22 Dołączył: 27 Lip 2008 Posty: 740 Skąd: Siedliska koło Stróż
Wysłany: 2009-01-04, 08:17
popielniczka i schowek pasażera gdy otwierasz są podświetlone ... jeszcze przyciski sterowania elektrycznymi szybami i lusterkami są podświetlone i jeszcze w drzwiach są kopertówki
Silnik: 2.0 VW Bora Pomógł: 27 razy Wiek: 27 Dołączył: 24 Paź 2007 Posty: 826 Skąd: grudusk
Wysłany: 2009-01-04, 08:17
z tego co pamiętam to jeszcze popielniczka, zapalniczka, sterowanie elektrycznymi lusterkami (jeżeli takowe posiadasz w swoim autku) i oczywiście właączniki elektrycznych szyb....
Włącznik świateł
włacznik grzania tylnej szyby
włączniki manualnej klimy/moduł klimatronika
wszysttkie włączniki szyb
ele. regulacja lusterek
pokrętła od nawiewów
zapalniczka i popielniczka
tylna popielniczka (nie we wszystkich)
schowek (wersja bez air bag) i bagażnik
marcinkoz2910, tylna popielniczka nie we wszytskich chyba jest podswietlana:P
prawda - u mnie nie jest
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Dzięki wam wszystkim za odp. TO brakuje mi podświetlenia regulacji wysokości świateł , jasności zegarów , podświetlenia panelu dmuchawy no i w schowku pasażera świeci sie ciągle xD , nawet jak zamknięty ale na szczęscie tylko jak włacze zapłon. El szyb nie mam. A popielniczke z tyłu mam podświetloną , z przodu zresztą tez .