Wysłany: 2010-12-12, 07:49 zamiana klimy recznej na klimatronic
Czy przy takiej zamianie panelu klimy recznej na klimattronic trzeba posiadac jakies dodatkowe przewody itd czy wszytsko wpasuje sie bez dodatkow? pozdrawiam;)
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2573 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-12-12, 11:48 Re: zamiana klimy recznej na klimatronic
patryk2171 napisał/a:
Czy przy takiej zamianie panelu klimy recznej na klimattronic trzeba posiadac jakies dodatkowe przewody itd czy wszytsko wpasuje sie bez dodatkow? pozdrawiam;)
nie podejdzie to w ten sposób. Klima manualna jest na linki a a climatronic to już elektronika.
Roboty jest na dzień na pewno to Ci gwarantuje a cena hmmm nie widziałem jeszcze żeby ktoś climatronik sprzedawał na części w całości chodzą po 1000pln. Ale oczywiście pytaj np Hansss może będzie miał jakieś części, ewentualnie shibbyOP
Bardzo duzo roboty trzeba wymieniac cala nagrzewnice z obudowa itp bo jak ktos napisal climatronik dziala elektrycznie a manualna jest na linki ... Gra nie warta swieczki ladnie to wyglada ale naprawde duzo roboty
podepnę się pod temat bo mam zepsutą klimę i nie wiem czy nie będzie na tyle zepsuta ze nie kupię całego zestawu takiego na SWAPa i wtedy jak myślicie warto już Climatronic zakładać czy kupić manualną ?
ja zmieniam klime wlasnie z amnual na climatornic w moim golfie III TDI 1z i wlozylem wiazke auto pali po wielu probach..tylko mam jeden problem ze po przekreceniu kluczyka kreca sie wentylatory na chlodznicy..wiec musze znalesc tego przyczyne
Silnik: Vento 2E Pomógł: 255 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 4046 Skąd: małopolskie
Wysłany: 2010-12-24, 23:47
adr43, masz wielką łatwość zakładania wielu tematów na różnych forum. Ale to jest pierwszy post w którym podałeś istotną informację - że klimatronik był dokładanyi od początku jest źle, ciekawe czemu nie dopisałeś tego w drugim temacie w tym dziale, ani w obu tematach na drugim forum.