Silnik: 1.6 AEE + Gaz
Wysłany: 2009-12-21, 22:44
W golfie III trzeba sciagac deske rozdzielcza inaczej nie wyciagniemy nagrzewnicy robilem niedawno u siebie taka operacje zajelo mi to 12h ale na spokojnie
Silnik: 1.8
Wysłany: 2010-02-01, 13:01
na 100000000% trzeba wymontować całą deskę bo za cholere nie wyjdzie puszka z nagrzewnicy. robiłem to 10h bez przerwy bo ktoś napisał fotoporadę że się da inaczej!! A się nie da i dopiero po 3 godzinach prób wyciągnąłem całą deskę i w końcu wynmieniłem nagrzewnicę. POWODZENIA
Silnik: ADY 2.0 GTI + LPG Pomógł: 4 razy Wiek: 29 Dołączył: 28 Sty 2008 Posty: 127 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2010-02-20, 19:37
Witam. Ja jestem wlasnie w trakcie wymiany . Rozebalem cala deche juz wszystko mam na wierzchu. Niestety napotkalem inny problem. Otoz nasiaknely mi borygiem wszystkie gabki w grodziach i sie rozpadly - czym moge je zastapic, zeby byl zachowany przebieg powietrza przy przelaczaniu?? Ja w pierwszej mysli mialem takie gabki jak sa przy skrzynkach od winogron - ale chyba za duzo powietrza przez nie bedzie przelatywac. Co o tym myslicie?? Moze ktos wymienial te gabki na jakis inny material 0 prosze o rade.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum