Wysłany: 2008-07-04, 14:11 Ręczna klima na Climatronic'a
Efekt wyszukiwanie , może słabo przeszukałem.
Kod:
Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów
a teraz pytanie :
Czy mając instalacje ręcznej klimatyzacji wystarczy sam przełącznik od climatronic'a ? Czy są potrzebne jeszcze jakieś dodatkowe podzespoły. Bo niby nagrzewnice itp. są ,a co z resztą żeby przeobić ręczną klimatyzacje na climatronic'a
_________________ Posłuchaj go, prawde Ci powie ----------------------------------------------------->
nie posiadam klimatyzacji ale jakies pare miesi temu natknalem sie na identyczne pytanie, nie pamietam juz tylko na ktorym to forum bylo, ale pamietam ze odpowiadz byla ze trzeba przelozyc nagrzewnice ze zwyklej klimy na climatronic poniewaz climatronic jest sterowana elektronicznie a w nagrzewnicy są silniczki... Byc moze brednie pisze ale tam tak bylo...
[ Dodano: 2008-07-04, 15:34 ]
no to teraz to ja już czegos nie rozumiem, znalazlem tego posta w dodatku na TYM Forum a na dodatek sam odpowiadales w tym temacie ...
adams, dzięki , niewiem czemu nieznalazłem tego tematu A odpowiedź była dawno dawno temu ,a człowiek wiadomo jaki jest wszystkiego nie pamięta Dzięki wielkie.
_________________ Posłuchaj go, prawde Ci powie ----------------------------------------------------->