Wysłany: 2010-10-04, 17:09 oswietlenie nawiewu - problem
witam mam wielkie problem. chodzi o to ze srodkowy wskaznik jest fajnie oswietlony a skrajne to swieca tak slabo ze masakra. jak mam poprawic to zeby swiecily sie wszystkie 3 wskazniki nawiewow ?
nieche kupywac jakis tam gotowcow z allegro. chce oryginalna pomoc,
dawi19, raczej nic nie poradzisz na standardowe oświetlenie tak już jest zrobione. W naszych panelach jest jedna środkowa żarówka która za mocno nie świeci a po bokach słabiej świeci bo nie ma żarówek a jedynie światło rozchodzi się po światłowodach, dla tego też są gotowe zestawy na allegro w celu lepszego podświetlenia panelu.
Silnik: 1,6 ABU pb+lpg Pomógł: 78 razy Wiek: 28 Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 1799 Skąd: TJE, Wodzisław
Wysłany: 2010-10-27, 20:12
lukaszwidz3 napisał/a:
witam mam wielkie problem. chodzi o to ze srodkowy wskaznik jest fajnie oswietlony a skrajne to swieca tak slabo ze masakra. jak mam poprawic to zeby swiecily sie wszystkie 3 wskazniki nawiewow ?
ja tak miałem
jak kupiłem samochód to nie było wcale oświetlenia bo żarówka była spalona a że w sklepie nie było takich tylko diody to założyłem diodę i wtedy środkowy był oświetony dobrze a boczne słabo dopiero jak kupiłem i założyłem żarówkę poprawiło się i jest ok. Więc sprawdź czy przypadkiem ktoś u Ciebie nie wsadził tam diody
Silnik: 1.9 TDI GT
Wysłany: 2011-04-05, 17:59
a jak wymienić tą zarówke? da sie od przodu to zrobic bez wyciągania wszystkiego i rozkręcania? widać ją po zdjęciu środkowego pokrętła i tego plastiku....