( o ile to jest jakaś informacja)....dziękuje za wszelką pomoc z góry...Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Montaż klimatyzacji (gdzie, co jak?)
witam, był bym wdzięczny jakby ktoś dał mi namiar na jakąś firmę lub kogoś kto się zna na montaży klimatyzacji....generalnie to chodzi mi o to czy sie da i za ile mniej więcej można założyć wszystko dotyczące klimy, mam golfika z 94 roku, 1,4 benzyna, na wtrysku jedno-punktowym, jedyne co mam elektryczne to szyberdach i regulowane światła
( o ile to jest jakaś informacja)....dziękuje za wszelką pomoc z góry...
( o ile to jest jakaś informacja)....dziękuje za wszelką pomoc z góry...- Tiiger
- Czytacz
Nie wiem czy jest jakaś instrukcja. Ale jak dla mnie to chyba lepiej kasę zainwestować na jakieś fajne felgi a za resztę kasy coś jeszcze dokupić do golfika, żeby jeszcze ładniejszy był 

-

krazek1 - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
akurat co do felg to nie mogę narzekać
, mam 16' nisko profilowane 215stki
..tyle że na nasze drogi to muszę zdziebko uważać przy naszych super nawierzchniach
... co do klimy to póki co odpuszczam bo i tak nie mam finansów jednak jakby ktoś miał taką instrukcję lub sam maił jakieś doświadczenia z montażem to był bym wdzięczny za info....dzięki wszystkim
, mam 16' nisko profilowane 215stki
..tyle że na nasze drogi to muszę zdziebko uważać przy naszych super nawierzchniach
... co do klimy to póki co odpuszczam bo i tak nie mam finansów jednak jakby ktoś miał taką instrukcję lub sam maił jakieś doświadczenia z montażem to był bym wdzięczny za info....dzięki wszystkim- Tiiger
- Czytacz
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy