mam problem z klima jest napełniona i trzech roznych mechanikow twierdzi co innego
jeden stwierdził ze to jest agegat drugi wykluczył podobno bije 12 barow inny powiedział ze to jest tylko filtr czyli osuszacz ktory wyminiłem i ten co nabijał i wyminił ten osuczacz stwierdził ze jest to chłodnica ze sie sypła chłodnica ale inny stwierdził ze jest zawór rożpręzny klima chłodziła do ośmiu stopni po nabiciu na wiosne ale zrobila sie dziura w przewodzie i po naprwieniu jego i nabiciu przestała chłodzić
znajdz sobie kogoś kto ma serwis klimy, podepnie komputer i pokaże mu co jest walnięte albo co się już sypie bo tak na oko to byś musiał całą klime nową bo nie trafisz na usterkę, ja miałem nadłamany kabelek na wtyczce i nigdy bym tego nie znalazł no i z nabiciem i usunięciem usterki 150zł dałem i za filtr + odgrzybianie ok 60zł. POZDRO
miale taki sam problem w audi tez mialem dziure i pospawalem ale duzo brudu dostalo sie do srodka musisz wymyc caly uklad i prawdopodobnie masz uszkodzony zawor rozprezny pozdrawiam